Eesti VeokaralliUudisedEesti VeokaralliSuvesangarid käisid külas

Suvesangarid käisid külas

Juulikuu neljandal päeval väisasid teleekraanidelt tuttavad suvesangarid Võrumaa veokamehi. Kokkusaamise kohaks oli seatud Matsi krossirada ning seal ootasid külalisi Rally Estonial osalevad ekipaažid Toomas Repp / Oliver Ojaveer, Sigmar Tammemägi / Arno Kuus, Mikk Mäesaar / Illimar Hirsnik ja Meelis Hirsnik / Kaido Oru.

Sangaritele pakuti pruukosti ning tehti ralliveokatega kilomeetri pikkusel krossirajal ka kiiret sõitu. Põhjalikumat videopilti toimunust saab näha 16. juulil kell 22:00 TV3-st. Eelmekiks aga meite tehtud minutiline reklaamklipp:

Staatilist pildimaterjali leiab huviline siit: Suvesangarid veokameestel külas

Sarnased uudised

Lisa kommentaar

Sinu e-aadressi ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on markeeritud *


*