Matsi veokakross 2014

27. juulil toimus Varstus, Matsi krossirajal, veokakrossi EMV teine etapp ja kuivõrd rallimehed kipuvad aegajalt krossi sõitma ning krossimehed, vastupidiselt, ralliradadele mõõtu võtma tulevad, siis otsustasime meiegi taaskord lõunaosariike külastada ja Matsil toimunut jäädvustada…

Matsil võisteldi tavapäraselt kolmes klassis – GAZ 51/52, GAZ 53 ja veobagid. Loomulikult, arvestades meie üldist nö. suunitlust, olid veokaklassid meil erilise tähelepanu all ning eelkõige jälgisime neid osalejaid, kes sel aastal ka rallis aktiivsed on olnud… GAZ 51/52 arvestuses olid seega meie peamisteks huviobjektideks Jüri Lindmets (nr. 51) ja Meelis Hirsnik (nr. 14) ning GAZ 53 klassis pidasime pilku pingsamalt peal Estonial saadud raskest vigastusest kiirelt paranenud mustal masinal, mille roolis loomulikult Toomas Repp (nr. 7), Mikk Mäesaarel (nr. 1) ja rallirajal Mäesaarele kaardilugejaks oleval Illimar Hirsnikul (nr. 66)…

Nimetatutest läks päev kõige enam korda Toomas Repil, kes oma klassis lõpuks kindlalt teise koha võttis. Esimeses poolfinaalis tagasillaga kimpus olnud (teise poolfinaali ajal toimusid selle detaili kiired remonttööd) Illimar Hirsnik sai päeva lõpuks viienda koha punktid ning Mikk Mäesaar pidi leppima seekord tagasihoidliku seitsmenda positsiooniga…

Klassis GAZ 51/52 sai Jüri Lindmets viienda koha ning Meelis Hirsnik lõpetas finaalsõidu kaheksandal kohal…

Täpsemaid seise ja kohti näeb autokross.ee tulemuste lehelt

Videoülevaade GAZ 51/52 arvestuses:

Liikuvpildiline kokkuvõte GAZ 53 klassis toimunust:

Staatilist piltmaterjali leiab huviline järgmiste linkide abil:
GAZ 51/52 | GAZ 53 | Veobagid

Sarnased uudised

Lisa kommentaar

Sinu e-aadressi ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on markeeritud *


*