Eesti VeokaralliUudisedEesti VeokaralliEesti Veokaralli Instagramis

Eesti Veokaralli Instagramis

Kuivõrd kõiksugused sotsiaalmeedia kanalid on jätkuvalt populaarsed ning ka Instagramis saame vajalikku visuaalinfot liigutada, siis pikka mõtlemist polnud – seadsime sinnagi sisse mugava pesa, mis asub aadressil http://instagram.com/veokaralli. Nimetatud lehel tasub pilku peal pidada eeskätt tulevaste rallide (Estonia, Tartu, Saaremaa) ajal, kuid kindlasti ilmub sinna ka vahepealsel ajal kiirülesvõtteid, mis veokaralliga tihedalt seotud on…

Esimesi instagramikesi on oodata kindlasti ka algava nädala viimasel tööpäeval, sest siis siirdume oma salvestusvahenditega külla Võrumaa veokameestele ning teeme seal kindlasti jooksvalt ka ruudukujulisi erituuninguga pilte teistega jagamiseks.
vahebar001
Eesti Veokaralli partnerid:

vahebar001

Sarnased uudised

Lisa kommentaar

Sinu e-aadressi ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on markeeritud *


*